Wandafwerkingen

Voor de afwerking van wanden van beton, baksteen, stucwerk, gipsplaat en plafonds etc. maakt Schilder Hans gebruik van een voor de situatie geschikte muurverf. De ondergrond wordt op de juiste wijze voorbehandeld om een goed eindresultaat te waarborgen. Ook is Schilder Hans dé specialist in het toepassen en verwerken van decoratieve effectverven.

U kunt bij Schilder Hans terecht voor alle soorten wandafwerking. Heeft u een bepaald idee of heeft u ergens iets gezien wat u ook graag in uw woning toegepast wilt hebben, maak het kenbaar. Schilder Hans bekijkt vervolgens wat de mogelijkheden zijn voor de uitvoering ervan in uw situatie.

Schilder Hans maakt voor de uitvoering van uw klus binnen gebruik van oplosmiddelarme producten, die voldoen aan de wetgeving voor de schildersbranche. Ook Schilder Hans heeft mens en milieu hoog in het vaandel staan.

Klussen in huis kunnen overlast met zich meebrengen. Schilder Hans werkt netjes en zorgvuldig en probeert de eventuele nadelen tot een minimum te beperken. Een goed eindresultaat kan alleen tot stand gebracht worden in een zo schoon mogelijke omgeving. Schilder Hans zorgt daarvoor!

Er wordt gewerkt volgens een schriftelijke, vrijblijvende offerte vooraf. Neem contact met ons op via het contactformulier elders op deze website.

Ook is het mogelijk Schilder Hans te bezoeken.
Winkel Schilder Hans is gevestigd op Dahliastraat 62 in Malden.
Openingstijden: Op afspraak.

Benieuwd wat Hans voor u kan betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Ik ben niet alleen thuis in professionele schilderwerken, maar ook voor allerlei ander onderhoud kan je op mij rekenen.