Over Schilder Hans

Schilder Hans is een succesvolle gediplomeerde schilder.

Ik ben Hans van der Velden. Mijn klanten noemen mij schilder Hans. Ik ben een gediplomeerde maar vooral enthousiaste schilder die houdt van zijn vak.

Mijn bedrijf is gevestigd op de Ambachtsweg 6 in Malden.

Schilder Hans, ik dus, hou mij bezig met het schilderen en onderhouden van woonhuizen, appartementencomplexen, bedrijfspanden en alles wat maar geschilderd moet worden. Ik werk voornamelijk in de gemeenten Heumen, Groesbeek en Nijmegen, maar ook ver daarbuiten kunt u mij aan het schilderen zien. Ik sta dag en nacht voor u klaar. Ik hou namelijk rekening met werkzaamheden die in bedrijfspanden door moeten kunnen gaan en die liever niet belemmerd worden door schilderwerk. Op al uw wensen met betrekking tot werktijden van Schilder Hans kom ik met een passend voorstel.

Ik beheers alle facetten binnen mijn vakgebied en ik blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en producten waarmee steeds mooiere resultaten geboekt kunnen worden. Kwaliteit van het werk en een langdurige relatie met mijn klanten vind ik belangrijke uitgangspunten. Het opstellen van een gedegen meerjaren onderhoudsplan en daarmee samenhangend een contract voor het schilderwerk is bijvoorbeeld mogelijk. Jarenlang hoeft u geen aandacht te besteden aan onderhoud van uw woning.

Dat doet Schilder Hans voor u en met garantie!

Is uw woning toe aan een schilderbeurt of is er ander onderhoud nodig, denk dan aan maar één man: Schilder Hans! Voor een vrijblijvende offerte kunt u mij bereiken via het contactformulier.

Binnen 24 uur neem ik contact met u op.

Benieuwd wat Hans voor u kan betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Ik ben niet alleen thuis in professionele schilderwerken, maar ook voor allerlei ander onderhoud kan je op mij rekenen.