Onderhoud

Bij buitenschilderwerk las u al dat het mogelijk is een meerjaren onderhoudsplan te laten maken. Met een maandelijks abonnement verzekert u zich van perfect buitenschilderwerk en het onderhoud daarvan. U krijgt daarbij eeuwig durende garantie! U heeft verder naar het buitenschilderwerk geen omkijken meer.

Schilder Hans is ook altijd bereid om kleine andere onderhoudswerkzaamheden te doen. Zo kan een dakpan vervangen moeten worden of een dakgoot worden schoongemaakt. Daartoe ben ik altijd graag bereid.

In samenwerking met collega’s kan ik in het meerjaren onderhoudsplan ook de Cv-installatie betrekken. U heeft dan ook daar geen zorgen meer over. En in geval van een storing staat binnen 24 uur een monteur bij u op de stoep.

Een kleine verbouwing, een verandering in de elektrische installatie, voor alle kleine werken kunt u terecht bij Schilder Hans. Ik blijf voor u het enige aanspreekpunt. Korte lijnen, gemakkelijk contact.

Altijd wordt werk uitgevoerd volgens een offerte vooraf. De offerte is vrijblijvend en pas na uw ondertekening bindend. Bel mij voor al uw onderhoudswerkzaamheden of kleine verbouwingen of stuur een bericht via het contactformulier op deze website. Binnen 24 uur zoek ik dan contact met u.

Benieuwd wat Hans voor u kan betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Ik ben niet alleen thuis in professionele schilderwerken, maar ook voor allerlei ander onderhoud kan je op mij rekenen.