Buitenschilderwerk

Schilder Hans is dé man voor al uw buitenschilderwerken!

Op het gebied van buitenschilderwerk wil ik echt hoge kwaliteit leveren. Dit stelt eisen aan de uitvoering van het werk. Door het schilderen moeten kozijnen, deuren en zelfs hele muren bestand zijn tegen alle weersinvloeden.

Een solide verflaag vraagt vakmanschap op het gebied van aanbrengen van verf én op het gebied van materiaal- en productkennis. Elk materiaal, hout, kunststof, metaal, steen of beton bepaalt de keuze van de juiste lagen grondverf die op hun beurt weer de juiste ondergrond vormen voor de uiteindelijke laklaag.

Ik zie het als een uitdaging om de verschillende lagen perfect met het te beschermen materiaal te laten harmoniëren. Door het vakmanschap van Schilder Hans is er een intensieve samenwerking met verfleverancier Sigma. In deze samenwerking worden ‘twijfelgevallen’ besproken en komt de beste oplossing voor specifiek schilderwerk naar voren. Mede door deze samenwerking wordt het zelfs mogelijk om op buitenschilderwerk een garantie te geven van minstens 5 jaar.

Kijk, dat is nou een mooie boodschap voor de klanten van Schilder Hans! Het kost een beetje (minder dan het grote schilderbedrijf) en dan heb je ook wat!

Voordat ik een offerte ga maken kom ik het bestaande werk zorgvuldig bekijken. Zo kan ik vaststellen wat er precies gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat het schilderwerk weer enige tijd mee kan.

Als klant heeft u voor buitenschilderwerk bij Schilder Hans drie verschillende keuzemogelijkheden:

  1. Schilder Hans komt nauwkeurige vaststellen wat er moet gebeuren en geeft aan welke materialen het beste kunnen worden gebruikt. Vervolgens lever ik u die materialen. U voert zelf, als hobbyschilder, het werk uit. U betaalt mij de advies uren en de materialen. U krijgt op het schilderwerk geen garantie.
  2. Schilder Hans komt nauwkeurige vaststellen wat er moet gebeuren en geeft aan welke materialen het beste kunnen worden gebruikt. Ik maak een gedegen offerte en voer na goedkeuring de werkzaamheden uit. U betaalt materiaal en werkuren. (advies uren en offerte zijn gratis) U krijgt van mij minstens 5 jaar garantie op het schilderwerk.
  3. Schilder Hans zorgt voor een meerjaren onderhoudsplan. Ik kom dan nauwkeurig vaststellen wat er voor een eerste schilderbeurt moet gebeuren en welke materialen daarbij moeten worden gebruikt. Ik maak een offerte en voer, na goedkeuring, het werk uit. Daarna volgt jaarlijks een inspectie waarbij het bestaande schilderwerk wordt schoongemaakt en waar nodig bijgewerkt. Na ongeveer 5 jaar wordt het pand opnieuw geschilderd. U betaalt mij de nota van de eerste schilderbeurt en vervolgens een vast (laag) bedrag per maand waarmee u het jaarlijks onderhoud én de volgende schilderbeurten voldoet. Zo heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw pand en heeft u eeuwige garantie.

Tijdens het hele schildertraject ben ik het enige aanspreekpunt. Van offerte tot oplevering heeft u alleen contact met mij. Wel zo prettig voor u als klant. In de aanloop naar een offerte kunt u laten weten wat uw voorkeuren voor te gebruiken producten zijn. Ik houd daar graag rekening mee onder voorbehoud dat ondergrond en product geschikt zijn voor de gewenste toepassing.

Voor de uitvoering van het schilderwerk maakt Schilder Hans indien nodig gebruik van veilig klim- en steigermateriaal. Er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt om de overlast tot een minimum te beperken.

U wilt waarschijnlijk dat uw buitenschilderwerk in topconditie komt en blijft. Dan kunt u eigenlijk maar één ding doen: Schilder Hans bellen en vragen om een offerte. U kunt dat ook doen via het contactformulier op deze website. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op.

Benieuwd wat Hans voor u kan betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Ik ben niet alleen thuis in professionele schilderwerken, maar ook voor allerlei ander onderhoud kan je op mij rekenen.