Beglazing

Is er een ruit kapot? Heeft u glasschade aan uw woning?
Dat is niet alleen erg vervelend, maar het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Het is daarom belangrijk dat de glasschade zo snel mogelijk én vooral vakkundig wordt hersteld. Ik kan en wil dat met alle plezier voor u doen!

Ik, Schilder Hans, ben gediplomeerd glaszetter en gespecialiseerd in het vervangen van alle soorten beglazing. Reparatie van de omlijsting en van het schilderwerk is onderdeel van het schadeherstel.

In de meeste situaties waar ik kom, is gebruik gemaakt van standaard (isolatie)glas, glaslatten en glasafdichting. Soms wordt er echter niet op de standaard wijze beglaasd. Omdat ik ter plaatse altijd eerst nauwkeurig ga kijken wat er nodig is om ruitschade te herstellen naar de oorspronkelijke situatie, is dat geen enkel probleem. Natuurlijk wordt wel altijd rekening gehouden met de moderne eisen die gesteld worden aan beglazing.

Gelukkig is vrijwel iedere huiseigenaar en bijna iedereen die een woning huurt verzekerd voor glasschade. Verzekeringsmaatschappijen hebben graag dat u uw schade laat herstellen door vakkundige en integere bedrijven zoals Schilder Hans

Als u in de gemeente Heumen, Groesbeek of Nijmegen woont, kan ik binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn om uw ruitschade op te nemen en te herstellen.

U kunt bij Schilder Hans ook terecht voor verfraaiing van uw interieur. Denkt u bijvoorbeeld eens hoe mooi een glazen binnendeur of pui kan zijn. Douchedeuren en douchwandenwanden van glas zijn fraai en geven een ruimtelijke indruk.

Glas wordt tegenwoordig ook steeds meer gebruikt voor trappen, balustrades en keukenwanden. Spiegels hebben dan nog een bijzonder ruimtelijk effect. Kortom glas geeft een interieur meestal een chique uitstraling.

Maak uw wensen kenbaar en Schilder Hans komt graag bekijken wat mogelijk is in uw situatie.

De nota zal voor een klant van Schilder Hans nooit een verrassing zijn want tevoren maak ik altijd een offerte waarin de gemaakte afspraken over arbeid, materiaal en kosten helder zijn verwoord.

Voor een offerte kunt u bellen of gebruik maken van het contactformulier op deze website. Ik neem binnen 24 uur contact met u op.

Benieuwd wat Hans voor u kan betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Ik ben niet alleen thuis in professionele schilderwerken, maar ook voor allerlei ander onderhoud kan je op mij rekenen.